Afvallen is geen quick fix maar een proces dat tijd kost. Wat allerlei reclame uitingen je ook willen doen geloven. Om een sterk, slank en gezond lichaam te creëren is tijd nodig en veel geduld. Geniet daarom van het proces waarin jij steeds een stapje dichter bij je einddoel komt. Hou van je lichaam, van jezelf en gun jezelf gezonde voeding en regelmatige beweging. Doe het niet voor een killerbody, maar puur en alleen voor jezelf. Rome is niet gebouwd in 1 dag, maar er is wel ELKE dag aan gewerkt, zo werkt dat ook met het bouwen van een sterk en fit lichaam.

Geniet van elke kleine verandering die je merkt vanaf dag 1 van jouw nieuwe leefstijl. Als je regelmatig gaat trainen en gezonder gaat eten merk je al heel snel dat je je fitter gaat voelen, meer energie hebt. Sporten zorgt er voor dat je je lekkerder, blijer voelt en geeft je echt een boost. Ook merk je al snel dat je meer kan dan je dacht, zwaardere gewichten, meer herhalingen, wat ervoor zorgt dat je zelfverzekerder wordt. Je houding wordt beter, waardoor vage rug en nekklachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. En mensen in je omgeving gaan opmerkingen maken dat je er beter uit ziet, je straalt meer energie uit en dat wordt gezien. Als laatste zul je door je nieuwe leefstijl (gemerkt of ongemerkt) anderen inspireren gezonder te gaan leven.

Lukt dit niet of wil je graag onder professionele begeleiding werken aan jouw fysieke doelstellingen, kijk dan hier eens naar de mogelijkheden voor Personal Training.

Maar het belangrijkste:

ENJOY THE PROCESS en Love your body!