Wat is Bootcamp 4 Women?

Bootcamp4Women is voor alle vrouwen die fit willen worden of fit willen blijven. Het is een uitdagende, intensieve en effectieve training in de buitenlucht geschikt voor alle niveaus. Bootcamp4Women in Almere is alleen voor vrouwen. Op een persoonlijke en verantwoorde manier met andere vrouwen werken aan jouw eigen doelstellingen in een kleine groep.

Bootcamp is een combinatie van het trainen van grote spiergroepen, cardio, interval en core stability en ook zeer geschikt als aanvulling op hardlopen. Elke week een andere training, soms met en soms zonder materialen in groepen van maximaal 8 vrouwen. De trainingen zijn 1 keer per week in Almere-Poort. Oefeningen worden afgewisseld met stukjes hardlopen waarmee je je kracht en conditie vergroot en fitter en sterker wordt. Ook ideaal als voorbereiding op bijvoorbeeld mudruns.

Differentiatie tijdens de Bootcamp4Women trainingen is voor mij erg belangrijk. Door de trainingen op de individuele deelnemers af te stemmen, kan iedereen op haar eigen niveau meetrainen met de mogelijkheid om steeds verder te groeien. Aangezien de groepen klein zijn is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Heb je al lang niet gesport en wil je graag weer gaan beginnen, of heb je nog nooit aan sport gedaan en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

TIJD

Leaf4232 Zaterdag 10.15 uur

 

LOCATIE

Homeruspark Almere Poort

TARIEVEN

Leaf4232 Proefles: €7,50

Leaf4232 10 strippenkaart: €75,- (max. 13 weken geldig)

Leaf4232 5 strippenkaart: € 40 (max. 7 weken geldig)

Leaf4232 Losse les: €10,-

Je kunt je ook aanmelden in combinatie met persoonlijk voedingsadvies.

Leaf4232 12 weken bootcamp (aaneengesloten) icm persoonlijk voedingsadvies en gebruik van de Food App van PuurLijf waarmee je je voeding en voortgang kunt bijhouden €110,-

AANMELDEN PROEFLES

Aanmelden voor een proefles of meer info? Neem contact op via simone@puurlijf.nl of telefoonnummer 06-28022437.