Wat is Bootcamp 4 Women?

Bootcamp4Women is voor alle vrouwen die fit willen worden of fit willen blijven. Het is een uitdagende, intensieve en effectieve training in de buitenlucht geschikt voor alle niveaus. Bootcamp4Women in Almere is alleen voor vrouwen. Op een persoonlijke en verantwoorde manier met andere vrouwen werken aan jouw eigen doelstellingen in een kleine groep.

Bootcamp is een combinatie van het trainen van grote spiergroepen, cardio, interval en core stability en ook zeer geschikt als aanvulling op hardlopen. Elke week een andere training, soms met en soms zonder materialen in groepen van maximaal 10 vrouwen. De trainingen zijn 1 keer per week in Almere-Buiten. Tijdens de trainingen blijven we over het algemeen op dezelfde plek.

Differentiatie tijdens de Bootcamp4Women trainingen is voor mij erg belangrijk. Door de trainingen op de individuele deelnemers af te stemmen, kan iedereen op haar eigen niveau meetrainen met de mogelijkheid om steeds verder te groeien. Aangezien de groepen klein zijn is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Heb je al lang niet gesport en wil je graag weer gaan beginnen, of heb je nog nooit aan sport gedaan en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

 

TIJD

Leaf4232 Dinsdag 19.30 uur

 

LOCATIE

We verzamelen bij de tenniskooi aan de Evenaar in Almere Buiten

TARIEVEN

Leaf4232 Proefles: GRATIS

Leaf4232 10 strippenkaart: €75,- (3 maanden geldig)

Leaf4232 Losse les: €9,-

AANMELDEN PROEFLES

Aanmelden voor een proefles of meer info? Neem contact op via simone@puurlijf.nl of telefoonnummer 06-28022437.