SUPERGAAF NIEUWS!!!

Afgelopen week heb ik de sleutels in ontvangst mogen nemen van mijn nieuw te openen PT Studio! Supertof, want dat betekent meer trainingen en ruimte voor cursussen en workshops.

Vanaf 1 september vinden de Personal Trainingen en Small Group trainingen plaats in mijn eigen studio. De bootcamptrainingen blijven ongewijzigd lekker in de buitenlucht.

Vanaf 5 september zijn er wekelijks om 9.00 uur en om 9.30 Small Group trainingen op maandag, woensdag en vrijdag voor max 4 dames per groep. Ook zal vanaf september (datum en tijd nader te bepalen) de 8-weekse groepscursus Slank in 8 stappen gaan starten (8-10 personen). Meer info volgt snel, dus hou mijn pagina in de gaten door meldingen aan te zetten ?

Heb je interesse, stuur een pb met je gegevens en ik hou je op de hoogte.