Consistency is Key!

Als je wilt afvallen, fitter of sterker wilt worden is er slechts 1 manier die werkt: consequent doen wat je moet doen om resultaat te behalen.

Het probleem is dat het lang duurt voordat je gedrag een gewoonte wordt. Meestal wordt gezegd dat het 21 dagen duurt om je gedrag automatisme te laten worden. In de praktijk blijkt echter dat het veel langer duurt. Veel mensen die een nieuw dieet gaan proberen stoppen hier al mee voordat ze 21 dagen verder zijn en komen dus niet in de fase van blijvende gedragsverandering. Hier komt het dus vooral aan op wilskracht en doorzettingsvermogen.

PuurLijf geeft jou de ondersteuning die je nodig hebt om het wel vol te houden. Leefstijl verandering is namelijk een proces van vallen en opstaan, steeds weer ontdekken wat bij jou past en wat niet om je gezonde leefstijl vast te houden. Het is geen dieet, maar een blijvende verandering van hoe je naar eten kijkt en hoe je omgaat met bewegen. In periodes dat je wat drukker bent, is dit lastiger vol te houden dan wanneer je alle rust hebt. De uitdaging is om je leefstijl zo te veranderen dat het voor jou werkt en je je ook in drukke tijden niet laat verleiden tot snelle ongezonde happen. Door niet in één keer alles te veranderen, maar stap voor stap toe te werken naar een gezondere manier van leven, is het wel vol te houden.

Meer info over de begeleiding van PuurLijf?

Neem contact op via simone@puurlijf.nl