Personal Trainer Almere

Hoi, ik ben Simone van S.H.E. Fitness4Women. Ik ben een gedreven enthousiaste Personal Trainer in Almere en heb zelf  een aantal jaren geleden mijn leefstijl compleet veranderd met als resultaat 13 kg lichter en 3 kledingmaten kleiner. Van weinig en onregelmatig bewegen en ongezond eten heb ik mijn leefstijl  omgegooid naar een leefstijl met regelmatig sporten, gezond eten met als resultaat een fit, sterk en slank lichaam.

Na mijn gedeeltelijk afgeronde opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in het Human Resources vak gaan werken en heb ik als Personeelsadviseur bij diverse internationale bedrijven gewerkt. Na mijn zwangerschap heb ik in 2010 het sporten herontdekt en merkte ik wat een positieve invloed dit had op mijn lichaam. Behalve dat ik fitter en slanker werd, verdwenen vage klachten in mijn nek en rug en ik besloot het roer om te gooien. Ik ben verschillende opleidingen en trainingen gaan doen op het gebied van voeding en training (Gecertificeerd NASM Personal Trainer). Inmiddels ben ik naast Personal trainer ook Leefstijl Coach (Chivo), groepsfitness instructeur (gecertificeerd Les Mills BodyStep en BodyPumpinstructeur) en geef ik Bootcamp trainingen (AALO) Graag help ik jou met het behalen van jouw fysieke doelstellingen op het gebied van voeding en leefstijl.

No nonsense, geen moeilijke diëten, maar stapje voor stapje je leefstijl blijvend veranderen. Voor vrouwen die resultaat willen, klaar zijn met hun oude leefstijl en bereid zijn om te doen wat nodig is om hun leefstijl te veranderen en om 100% toegewijd te werken aan hun fysieke doelstellingen. Je leefstijl blijvend veranderen kost tijd en moeite, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dat het volledig waard is.

Meer info via simone@shefitness.nl

 

Personal Trainer Almere