Personal Training afvallen Almere tarieven 

Personal Training is altijd maatwerk. Aangezien iedereen andere wensen en doelstellingen heeft, spreken we altijd eerst door wat de mogelijkheden zijn. Personal Training is in pakketvorm mogelijk vanaf €50 per uur. We bespreken altijd vooraf welke begeleiding het beste bij je past, waarna een voorstel op maat wordt gemaakt.

Personal Training gaat altijd in combinatie met een persoonlijk voedingsplan. Je voedingspatroon is voor een groot deel bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Je zult dus bereid moeten zijn hier aanpassingen in te doen. Wil je graag samen met je partner of een vriendin trainen? Ook dat is mogelijk.

Neem contact op om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: simone@puurlijf.nl

Personal Small Group Training

Veel persoonlijke begeleiding en een stok achter de deur, maar wil je wel graag trainen in een groepje?  Dan is Personal Small Group Training de ideale manier van trainen. De perfecte combinatie van Personal Training en groepstraining. De groepjes bestaan uit maximaal 6 dames bij een 45 minuten training en maximaal 4 dames bij een 30 minuten training. Elke week verschillende total body trainingen waarbij je maximaal wordt uitgedaagd. En keuze uit verschillende soorten trainingen (kracht, hiit en core). De abonnementen zijn per maand opzegbaar, dus je zit er niet langer aan vast dan je zelf wil.

Personal Training Almere