Personal Training is een investering in je eigen gezondheid. Wat je doelstelling ook is, gezonder gaan leven, fitter worden of afvallen, met een Personal Trainer werk je 1 op 1 aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Het voordeel van Personal Training is dat je het niet alleen hoeft te doen:

– Je traint op je eigen niveau, wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk uit je training te halen en behaalt hierdoor betere resultaten;

– Door de aandacht die je krijgt is de kans op blessures veel kleiner, eventuele aanpassingen kunnen direct worden uitgevoerd;

– De trainingen worden speciaal voor jou samengesteld en zijn telkens uitdagend en afwisselend.

Naast je training zoomen we uitgebreid in op je voedingspatroon en bespreken we welke punten hier nog te verbeteren zijn. Met tips en tricks om op een simpele manier met kleine wijzigingen resultaat te bereiken. Niet in 1 keer alles omgooien, maar stap voor stap, zodat je langzaam went aan je nieuwe leefstijl.

Je hoeft er de deur niet voor uit, want de trainingen vinden plaats bij jou thuis of als je wilt buiten op een nader te bepalen locatie in Almere. Zo is er altijd begeleiding op een manier die het beste bij jou past en kun jij op jouw manier werken aan een gezondere leefstijl.

We werken bij S.H.E. Fitness4Women volgens het OPT-model van de NASM (National Academy for Sports Medicine). OPT staat voor Optimal Performance Training en is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijnen en principes uit de bewegingsleer. Dit model bestaat uit verschillende fases die steeds verder worden opgebouwd. Vanuit de basis werk je toe naar jouw specifieke doelstellingen. Het OPT-model is ontwikkeld om tegelijkertijd alle functionele vaardigheden, inclusief flexibiliteit, rompstabiliteit, balans, kracht, power en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Door deze benadering leer je eerst hoe je goed beweegt, waardoor je uiteindelijk efficiënter kunt trainen en betere resultaten zult behalen.

Wil je meer weten over de trainingen of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via simone@shefitness.nl of telefoonnummer 06-28022437.