Taart als ontbijt

Ja! Ik teken ervoor ­čÖé Meestal eet ik als ontbijt een smoothie met yoghurt, fruit en havermout, of een bak yoghurt met muesli. Maar een prima en gezond alternatief is deze heerlijke taart gemaakt van Skyr, een ijslandse yoghurt vol eiwitten en vetvrij. Ik werd ge├»nspireerd door het recept van https://lisalifestyleblogt.wordpress.com/2015/09/04/skyr-kwarktaart/. Aangezien ik deze wat te groot vond, heb ik ongeveer 1/3 minder gebruikt van alle ingredienten voor een kleine springvorm van 20cm. Nadat ik de Skyr met de gelatine heb gemengd, deed ik er nog een volle hand blauwe bessen uit de vriezer bij. Als je deze taart ’s avonds maakt, heb je de volgende ochtend een heerlijk ontbijt ­čÖé

Eet smakelijk!

En als je deze taart ook zo lekker vindt, laat het hieronder weten en deel de link zodat anderen er ook van kunnen genieten. Want gezonder leven willen we toch allemaal wel?

Liefs Simone