Small Group Training Almere

Small Group Training Almere is Personal Training in een groep van maximaal 4 dames. Bij Boutique Gym PuurLijf kun je naast Personal Training ook terecht voor Small Group Personal Training. Een 30 minuten durende Circuittraining, Hiit of Core training, waarin je intensief resultaatgericht traint. Voorafgaand hebben we een intake gesprek om kennis te maken, maar ook om te bespreken wat je doelstellingen zijn en of er sprake is van eventuele beperkingen waar in de trainingen rekening mee moet worden gehouden. De trainingen zijn voor maximaal 4 dames per groep, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt en er goed kan worden gelet op techniek. Je kunt op je eigen niveau meedoen, dus iedereen werkt op haar maximale intensiteit. Oefeningen of intensiteit kan individueel worden aangepast. Wil je liever 1-op-1 werken aan je fysieke doelstellingen, of komen de lestijden je niet uit? Kijk dan hier eens naar de mogelijkheden voor Personal Training.

Een korte omschrijving van de inhoud van de lessen:

Power Circuit
Groepstraining in circuitvorm waarbij spierversterkende oefeningen worden gedaan met gebruik van diverse materialen als dumbells, kettlebells, barbells, sandbags etc. Geschikt voor beginners en gevorderden door differentiatie gedurende de les.

HIIT
High intensity interval training waarbij de vetverbranding een boost krijgt. Voor gevorderde sporters die meer uitdaging zoeken.

Core
Low impact training gericht op het versterken, shapen en verbeteren van de buik-, rug en bilspieren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elastische tubes. Geschikt voor alle niveaus.

Ben je nieuwsgierig en wil je het eens uitproberen?  Neem dan contact op voor meer informatie en het maken van een afspraak via simone@puurlijf.nl of 06-28022437.