Testimonials

Martine:

Na mijn zwangerschap (al 6 jaar geleden) en meerdere jaren van proberen af te vallen was ik het zat. Ik wist het, ik kon het niet alleen en heb de hulp ingeschakeld van Simone van Galen van Puurlijf Personal Training en Voedingsadviezen. Aangezien ik al bootcamp bij haar volgde was de drempel om haar te bellen minder hoog, maar om te erkennen dat het zonder hulp niet lukt is voor jezelf best vervelend.

Na een intake gesprek zijn wij direct aan de slag gegaan. 8 weken lang heeft Simone mij op een zeer motiverende en inspirerende wijze gecoacht, tips en tools gegeven over een meer evenwichtige en gezondere levensstijl. Geen lijstjes, maar zelf moeten nadenken over je gewoontes en patronen. Dit alles stap voor stap zodat je er na 8 weken klaar voor bent om er zelf mee door te gaan.

Mijn resultaten liegen er niet om.

In 8 weken ruim 6 kg afgevallen (inmiddels zelfs ruim 12 kg)

Na 8 weken:

Heupomtrek met ruim 10 cm afgenomen

Borstomtrek met bijna 6 cm afgenomen

Buikomtrek met bijna 6 cm afgenomen

Wat ik super fijn vond is dat Simone mij gemotiveerd heeft om nieuwe dingen uit te proberen dmv recepten toe te sturen. Daarnaast zijn wij samen op “supermarkt safari” gegaan om mij te leren de verschillende etiketten te lezen. Wat zit er nu werkelijk in bepaalde producten….. Soms denk je dat iets gezond is maar blijkt iets heel veel suiker te bevatten.

Inmiddels zijn we 12 weken verder en ben ik op eigen kracht nog meer afgevallen, mijn einddoel is in zicht en mijn nieuwe leefstijl is makkelijk vol te houden.

 


 

Astrid: “Ik vind je lessen leuk om te volgen. Er is altijd uitdaging en je motivatie naar ons toe is super”.

 


 

Katja: “Hoe ik mijn 6 weken begeleiding heb ervaren bij Simone:

Toen ik Simone inschakelde was ik echt in de war met mijn voeding. Ik dacht het allemaal wel te weten en wist het naar de buitenwereld mooi te brengen. Dat ik achter de schermen complete taarten aan het weg eten was, wist niemand.

Simone wist me vanaf dag 1 te bereiken door de stappen klein te houden. Niet alleen voeding kwam aan bod, maar ook geestelijk werd ik aan het denken (voelen) gezet. Wie ben ik, wat is mijn doel en hoe wil ik dit gaan bereiken?

Ik kon haar “altijd” appen of bellen wanneer ik het even niet meer zag zitten. Ik ben nu bijna 3 weken gestopt, maar ik zit nog steeds op het juiste pad en ik ga nu zelfs bij Simone Bootcampen.

Dikke aanrader!”